3 Temmuz 2011 Pazar

Yeni Resmim


İşte yeni resmim,kimonolu güzel bir Japon kadın kiraz çiçeklerinin açışını görmek için güzel bahçelerde yürüyüşe çıkmış, şemsiyesini de unutmamış:) bu resmi yapmak benim için çok zevkliydi, umarım siz de beğenmişsinizdir..:)

6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor , ellerine sağlık...
    Uzakdoğu ilgin mi var ?
    Çalışma suluboya mı?
    Ne meraklıyım di mi ?
    Ressam olmak böyle işte...Benim resimlerim bloguma da beklerim:)
    :)
    Baykuş gözüyle

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim, sizin gibi bir ressamdan boyle bir ovgu almak cok guzel:) sizin resimleriniz cok guzel ve yaratici, hemen takibe aldim blogunuzu:)
    evet ozellikle Japony'ya ilgim var..
    suluboya ama yuz ve boyun kurukalem...
    ilginiz icin cok tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
  3. tam soracaktımki yüz suluboyamı diye öğrendim:)) Uzakdoğuyu resmetmek orada hissetmek gibi birşey sanırım, ben genelde kitap okuyunca değişik kültürlere girer ve çıkamam tıpkı bunun gibi bir tutkuya benziyor:) Resim çok sanatsal olmuş,emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. evet gerçekten dediğiniz gibi, bu resmi yaparken geleneksel Japon müzikleri dinledim ben de:)) yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz:)

    YanıtlaSil
  5. Çok begendim. Özellikle pastel tonları, nefis olmuş.

    Çok merak ediyorum, nerden geliyo bu japon merakımız acaba? renkli, derin ve çok eski tarihinden, kültüründenmi? bende çok seviyorum da :)

    YanıtlaSil
  6. Aslıcım bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, evet ben de düşünüyorum çok farklı bir kültür gerçekten, nezaket ve birlik duygusu çok güçlü... bir de o çay sanatı falan gibi seramoniler çok hoşuma gidiyor:) Bozkurt Güvenç'in Japon Kültürü kitabını tavsiye ederim, oldukça ayrıntılı bilgi veren bir kitap:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...