4 Kasım 2011 Cuma

Hanamaru Kreşi


Son olarak tavsiye üzerine Hanamaru Youchien yani Hanamaru Kreşi isimli 12 bölümlük anime dizisini izledim, tür komediydi. Okuldan yeni mezun Tsuchida ana okulu öğretmeni olarak Hanamaru Kreşi'nde çalışmaya başlar. Kiraz sınıfının öğretmeni olmuştur, olaylar özellikle bu sınıftaki üç ufaklık üzerinde odaklanır, en önemli kahramanımız da küçük Anzu'dur çünkü kendisi Tsuchida'ya aşıktır ve tek dileği onunla evlenmektir. Anzu'nun annesi Sakura da liseden Tsuchida'nın yakın arkadaşıdır. Anzu'nun iki küçük arkadaşı bilge Hiiragi ve ürkek Koumei de çok sevimlidirler, kısa sürede bu üç arkadaş kaynaşırlar. Tsuchida çocuklar arasında çok sevilmektedir, diğer öğretmen arkadaşları da onu severler, onun tek derdi öğretmenlerden Nana Yamamoto'ya aşık olmasıdır. Dizi boyunca Yamamoto Sensei'^nin ona karşı ne hissettiğini bir türlü anlayamayız. Zaten Tsuchida da aşkını ona açıklamakta oldukça zorlanır. Bir taraftan da kendisine aşık olan Anzu'nun kırılmaması üzülmemesi için uğraşır. Ben doğrusu dizinin mutlu sonla biteceğini ve Tsuchida ve Nana Yamamoto'nun birbirlerine kavuşacaklarını düşünmüştüm ama bir taraftan da böyle klasik bir şekilde bitmemesine sevindim. Final bölümünde Anzu'nun rüyası çok hoştu. Bence çok keyifli bir animeydi, gerçekten türüne yakışır şekilde yer yer beni çok güldürdü, özellikle Anzu'nun Tsuchida ile ilgili hayalleri çok eğlendiriciydi ve tabi ki küçük Hiiragi'nin bilge tavırları . 12 bölüm olması da sıkmadan tam kıvamında olmasını sağlıyor. Bu serinin en güzel özelliklerinden biri kapanış kısmının hemen her bölümde farklı olması, örneğin bunlardan birisi Fransız filmi tadında siyah beyaz romantik bir çalışmaydı. Kesinlikle tavsiye ederim:)
Şimdiden herkese mutlu bayramlar diliyorum, görüşmek üzere:)

8 yorum:

  1. Bilmiyordum bu diziyi ama anlatımın çok eglenceli geldi bana :) sana güvenerek izlicem ve sonucu yazıcam :)

    Sanada mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
  2. Evet kesinlikle çok şirin bir diziydi, ufaklıkları çok sevimli çizmişler bence, evet senin yorumunu merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  3. I'm from Swap-bot (Krystalskitsch) and am now following both your blog and your pins! :D

    YanıtlaSil
  4. Following you here too Eren. Just wish I could read it. Now I'm a follower on your blog and on your pinterest. Hope you'll follow on mine too.

    coleenfranks
    swap-bot

    YanıtlaSil
  5. Dear Coleen, thank you for your nice comment. I followed you back:)

    YanıtlaSil
  6. Dear Krystal, welcome and thank you:)

    YanıtlaSil
  7. Thanks for following me Eren. I discovered this time you have a translation widget so I got to read.I need to put one on my blog too. Cute kitty on your side bar. I don't have one, but I like cats. I hope to come to your country one day. My husband has been there many times.
    Cheers, Coleen in Ukraine

    YanıtlaSil
  8. Dear Coleen you are very kind thank you. I love cats :)Our people are very hospitable, I hope you will like our country:) Best Wishes

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...