3 Temmuz 2012 Salı

Darkly Devoted Dexter- Jeff Lindsay

Dexter severek takip ettiğim bir diziydi. Önceleri biraz kanlı olduğu önyargısıyla pek izlemeye yanaşmamıştım ama sonra eğlenceli kısımlarının daha fazla olduğunu fark edip takipçisi oldum. Bir kaç ay önce sahaflarda bu kitabı 5 TL'ye bulunca da kaçırmadım. Bu, "Darkly Dreaming Dexter"'dan sonra serinin ikinci kitabı. Romanda, Miami polis merkezine bir olayı çözmek için gönderilen FBI'dan ajan Lundy, Dexter'ın kız kardeşi Debra ile aşk yaşamaya başlar, Dexter ise bu durumu kendi lehine kullanmaya kararlıdır. Son derece kolay okunan bu kitap ve serinin diğer kitapları Artemis Yayınları tarafından Türkçe'ye de çevrilmiş.

14 yorum:

  1. Erencim bende hiç kanlı, cinayetli filmleri izleyemem ama Dexter'ı severek izlemiştim tabii yine kesmeli kısımlarda yorgan altına saklanarak:)) sanki çok kesme sahnesi var:)) Kitabı merak ettim, ingilizce olması daha da iyiymiş bazen unutmamak ve dilimizi ilerletmek adına böyle kitaplar okumalıyız diye düşünüyorum. Nitekim ingilizce biliyorum diye işe alındım ama 3 yıldır tek kelime etmedim:(( Unuttum gibime geliyor:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tully'cim ben de dexter'in şu 8. sezonunu bulsam izleyeceğim ama 8 de kaldım:)) kitap oldukça akıcı, gerçekten arada İngilizce'yi unutmamak için okuma yapmak iyi bir yol, bu kitabın dili de oldukça akıcı, kolay okunuyor, tavsiye ederim, sevgileR:)

      Sil
    2. Ben 8.sezon daha çıkmadı diye biliyorum ama emin değilim yine de:) Tüm bölümler tamamlandığında izlemeyi sevdiğimden 8.ci çıksa da en son bölüm çıkana kadar izlemiyorum:))

      Sil
    3. Evet karıştırmışım ben, 7. sezon demek istiyorum:) aynen ben de bütün bölümleri arka arkaya izlemeyi seviyorum:)

      Sil
  2. Tam bir Fransızım Erencim.Ben en son Sharlok Holmes seyredip, Ahmet Ümit okumuş idim. Ama Midsummer Murders a bayılırım orası kesin. Bir denim bakim şu Dexter'ı.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenceğinizi düşünüyorum Defne Hanım, bence oldukça eğlenceli bir dizi, ben de Midsummer Murders'ı deneyceğim, teşekkürler, sevgiler:)

      Sil
  3. Dexter adamım benim :) Eren ilk bölümden itibaren kesintisiz izlediğim tek dizi diyebilirim. Konusu, karakterleri ile çok beğendiğim bir dizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğeniyorum Aslıcım, gerçekten güzel bir dizi:)

      Sil
  4. Dexter'ı uzunca bir süre dizi olarak takip etmiştim , biraz da kitap olarak takip etmeliyim sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap eylemcisi, dexter aynen dizisinde olduğu gibi son derece akıcı ve eğlenceli, beğeneceğini düşünüyorum, sevgiler:)

      Sil
  5. Dexter gerçekten bomba bir dizi. Kitabı olduğunu sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bilgi için hemen edinmek istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de süper bir dizi, güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...