10 Temmuz 2012 Salı

Kimi ni todoke - 2.sezon


Daha önce size burada ilk sezonudan bahsettiğim animenin ikinci sezonunu da geçenlerde izledim. İkinci sezon 12 bölümden oluşuyor. Geçen sezon bir türlü birbirlerine olan duygularını tam olarak ifade edemeyen ama hafif hafif de flört etmeye başlayan Sawako ve Kazehaya, sezon başında bizi biraz hayal kırıklığına uğratıyorlar. Çünkü geçen sezon dediğim gibi duygularını söze dökmemiş olsalar da birbirlerine olan ilgileri su götürmezdi. Oysa sezonun ilk bölümlerinde birbirlerine "günaydın" demekte bile zorlandılar. Bir de işin içine son derece rahat bir tip olan Kent girdi, o da Sawako'ya ilgi göstermeye başlayınca, Sawako'nun kendini fazla kasması da buna eklenince neredeyse "imkansız aşk" boyutuna gelen olaylar, sanıyorum 8. bölümden sonra yerine oturdu. Bu bölüme kadar olaylar biraz fazla abartılı ve dramatikti ama 8. bölüm kesinlikle favorim, -biraz spoiler olacak ama :)- Sawako'nun Kazehaya'ya ilan-ı aşk ettiği sahne müthişti, gerçekten çok tatlıydı. Bir de finali çok tatlıydı. Bence ilk sezonu izlemeseniz de olur ama ikinci sezonu izleyin! :)
Bu arada çizimleri ve müziklerini de oldukça beğendiğimi ekleyeyim.

2 yorum:

  1. Şimdi bir baktımda ne çok okumadığım yazının olduğunu gördüm :( ilk fırsatta gelip okumam lazım Özellikle Kaplumbağa Terbiyecisi başlıklı yazını.

    Bu günlerde kardeşimden ve sıcaklardan dolayı genelde evdeyiz, bu diziyi izlmek için bir fırsat aslında. Çok teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  2. Özlettin kendini Aslıcım:) ben teşekkür ederim güzel yorumun için, sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...