8 Eylül 2012 Cumartesi

Kitaplarınızı Ona Emanet Eder Misiniz?:)


Bugün size kitaplardan değil kitaplıklardan bahsedeceğim. Evimin benim için en güzel ve özel odası içinde kitaplıklarımın ve kitaplarımın bulunduğu çalışmam odam. 8 ay önce yeni evimize taşınacağımız zaman, eski evdeki yer darlığından çoğunlukla kolilerin içinde duran kitaplarımız için yeni kitaplıklar almamız icap etti. Evdeki zamanımın çoğunu geçirmek istediğim, bu nedenle de dekorasyonuna büyük özen gösterdiğim odamızın içine koyacağımız her parçayı seçerken gösterdiğimiz titizliği maalesef kitaplık seçiminde gösteremedik. Biraz orijinal ve sıra dışı bir parçanın fiyatı düz bir kitaplığa göre birkaç misli artıyordu, biz de çaresiz ekonomiye yenildik, düz ve ucuz 2 adet kitaplık aldık odamıza.

Bir kitap sever için kuşkusuz değerli kitaplarını emanet edeceği, onları dizip keyifle seyredeceği kitaplıkların önemi de büyüktür. Bu nedenle, ihtiyacım olmasa bile arada bir internette gezinirken kitaplık modellerine bakmayı da severim. İşte geçenlerde bu şekilde yeni bir site keşfettim, www.dekorister.com.tr . Öyle güzel, orijinal modeller vardı ki, ben kitaplık alırken nerelerdeydi bu site diye hayıflandım. Çünkü bu son derece şık kitaplıkların fiyatı da çok uygundu. Bakın şu yukarıda resmi olan Ample Kitaplık, sizce de çok hoş değil mi? Üstelik eminim benim 2 kitaplığa sığdırdığım miktarda kitabı tek başına alır. İşte buradan bakabilirsiniz.

Kitaplıklara bakmışken, çalışma masalarına da baktım tabii. Resimde gördüğünüz Best Çalışma masası çok hoşuma gitti. Çalışma masalarında insan fazla bir yaratıcılıkla karşılaşmayı ummuyor ama bu model benim çok hoşuma gitti, son derece sade ve yaratıcı, ayrıca beğendiğim Ample Kitaplık ile çok güzel bir takım olur bence:) Buyrun linki burada.

Bu arada sitede ücretsiz kargo ve ücretsiz değişim gibi imkânlar da var, eğer kitaplık veya çalışma masası almayı düşünüyorsanız, benim gibi sonradan pişman olmak istemiyorsanız bu siteye bakmanızı öneririm:)

Ayrıca; 31 Ekim 2012 tarihine kadar siteden “KMPNYEKM2012” hediye kodu ile %15 indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Kampanya stoklarla sınırlıymış:)

8 yorum:

  1. kitaplık seçimi çok önemli ama her model her eve/bütçeye uymuyor.Modeller çok hoş yalnız bu modelller geniş mekanlara iyi gidiyor. Bizimde iki tane oldukça sade kitaplığımız var. Kalan kitapları da tv masasının kenarlarına, kitaplığın üstüne, kitap raflarına ikinci sıra şeklinde sığdırmaya çalışıyoruz. Zira üçüncü bir kitaplığı koymaya yer yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acemi blogger haklısın, bu model bana cok kitap alır gibi geldi ama:) mekanın genişliği de önemli tabi... Yorumun icin tesekkurler, sevgiler:)

      Sil
  2. Kitaplık benim de hoşuma gitti. Gerçekten okumayı seven biri için kitaplığın kalitesi çok önemli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdi Bey, orijinal bir tasarım gerçekten, kitap seven kitapla ilgili herseye de ilgi duyuyor:)yorumunuz icin tesekkurler.

      Sil
  3. KİTAPLIKLARA BAYILDIM
    ÖZELLİKLE KUTU KUTU GİBİ DURAN DUVARA MONTE OLANLARA
    ÇOK HOŞLAR
    BU SİTEYLE TANIŞTIRDIĞIN İÇİNDE TEŞEKKÜRLER
    HAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Seyyah Gül, bence de cok şıklar, begendigine sevindim, yorumun icin ben teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil
  4. Çok beğendimm ben bunları ama bence üzülmemelisin kendi kitaplığını kendin yapabilirsin biraz tahta çivi ve çekice bakar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esra, begenmene sevdim, keşke o kadar yetenekli olsam:) sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...