30 Haziran 2013 Pazar

Kuzey Çinli Sevgili - Marguerit Duras

Yazarın daha önce Sevgili isimli çok meşhur romanını okumuştum. Biliyorsunuz yazarın o romanı otobiyografikti. Açıkçası bu romanın isminden yine benzer ancak farklı bir hikaye okuyacağımı düşünmüştüm. İşin aslı, bu kitap sözde Sevgili romanı filme çekilirse sahnelerin nasıl olması gerektiği ile ilgili notlardan oluşuyormuş. Ancak o bile değil, bu bahsedilen notcuklar kitabın en arkasında 2-3 sayfadan ibaret. Yazar aynı romanı baştan yazmış, hatta belki de sadece bir kısmını baştan yazmıştır. Bir okur olarak büyük hayal kırıklığına uğradım, zaten 1-2 cümlelik paragraflardan oluşan bol boşluklu, iri puntolu 230 sayfa civarı bir kitap. Hadi yazar yazdı da yayın evi nasıl, niye bastı?? Sevgili romanının başarısından beslenmeye devam etmek için yapılmış bir pazarlama stratejisi mi demeli bilmiyorum. Sevgili romanını okuduysanız paranızı ziyan etmeyin derim. Bu arada yazarın farklı kitaplarını D&R'ın 5 TL kampanyasında bulmanız mümkün.

4 yorum:

  1. Sevgili'yi okumuştuk ama en güzel haber yazarın kitaplarının 5 lira olması sanırım :) ilk gittiğimde alıcam çok teşekkürler Eren :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Aslıcım kampanyada güzel kitaplar var, hatta ben kampanya öncesi aldığım bazı kitapları da kampanyada görüp üzüldüm:)) ben teşekkür ederim yorumun için, keyifli okumlar, sevgiler:)

      Sil
  2. Merhaba,

    Kitaplar bazen hayal kırıklığına uğratır insanları, neyse ki yeniden de tamir ederler hemencecik gönüllerimizi. Kitaplar güldürsün yüzünüzü daima.

    Bekliyorum ben de bloguma, yorumlarınızla beraber :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten haklısınız, kitaplar hemen gönüllerimizi tamir ederler:) yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok merak ettiğim Cehennem kitabı hakkındaki yazınıza geçiyorum hemen:)) sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...