4 Ocak 2014 Cumartesi

Art Journal- Bölüm 3

Eveet, uzun zamandır üzerinde çalıştığım art journalim sonunda bitti!! Oldukça kabarık bitmiş defteri elime almak çok keyifli oldu gerçekten. Aşağıda son sayfalardan bir kaç seçmeyi sizlere sunuyorum:))

14 yorum:

  1. Çook güzel olmuş bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  2. Benim de çok sevdiğim bir uğraş, benim de birkaç denemem oldu, seninkilerde çok güzel olmuş :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Şaziyecim, senin de paylaşımlarını bekliyoruz o zaman, sevgiler:)

      Sil
  3. aaa ne güzel yaa.
    kolaj di mi şimdi.
    şirin ciciş hem de anı defteri gibi de.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep tesekkur ederim, evet bir nevi kolaj, keyifli bir ugras:)

      Sil
  4. harika olmuş , eline emeğine sağlık , benim hiç bir zaman bitirmeye sabrımın olmadığı , ama defaatle başladığım çalışmadır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, kesinlikle cok sabir istiyor:)

      Sil
  5. bunlardan daa çok gösterseneee.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ozel istek uzerine bolum 4u bekleyiniz:) senin de vardir boyle ilham verici defterlerin deep, biz de onlari bekleriz?:)

      Sil
  6. Merhaba Eren,
    16 yaşında bir kızım var ve el işlerine bayılıyor,bu konularda yeteneği de var.Scrapbook yapmayı çok istiyor ama defteri nasıl oluşturacağını ya da ne tür bir defter kullanması gerektiğini bulamadı.Ben de,o da dört koldan araştırma yapıyoruz fakat bir sonuca ulaşamadık.Malzemeleri var,tek eksiği defter için nasıl bir şey kullanacağı,tellerini nasıl takacağı.Seninkini nasıl yaptığını ya da farklı alternatif yolları varsa söyler misin? Çok minnettar olurum..
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Ben lipe collection markasinin 140 gr kagitli eskiz defterini kulkaniyorum a5 boyutlu, kagit agirligi yuksek bir.eskiz defteri kullanmanin avantaji suluboya ile rahatca arka plan olusturabilmek, boylece sayfanin arkasi da rahatca kullanilabiliyor, eger sadece hazir elisi kagidi kullanilacaksa kartonlu fotograf albumleri kullanmak da mumkun. Ben burda yukarida soyledigim eskiz defterini kullandim, spirali de oldukca genis oldugundan olusan yuksekligi kaldirabildi, tavsiye ederim, umarim yardimci olabilmisimdir, kiziniza sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...