20 Mayıs 2015 Çarşamba

Ao Haru Ride

2014 yılına ait bir anime ile karşınızdayım. 12 bölümlük bu anime serisi MBS yapım şirketine ait. Türü romantik, okul ve dram olarak geçiyor. Çizimleri gerçekten çok başarılı. Bana Lovely Complex ve Kimi Ni Todoke'yi hatırlattı. Açılış ve kapanış kısımlarını çok beğendim. Evet gelelim konumuza. Yoshioka ve Kou birbirlerini orta okuldan tanımaktadırlar. O zaman birbirlerinden hoşlansalar da bu duygular açığa vurulmamıştır ve Kou'nun taşınıp okuldan ayrılmasıyla da yarım kalmıştır. Lisede aynı okula gitmeleri ve hatta aynı sınıfa düşmeleriyle birbirlerini tekrar hatırlarlar. Ancak ikisi de çok değişmişlerdir. Kou yakışıklı, kendine güvenli ancak "uzak" biri olmuş, Yoshioka ise kolay arkadaşlık kurabilmek için daha "rahat" ve biraz daha "erkeksi" bir kıza dönüşmüştür. Yine de ikisi de eski duygularından izler taşıdıklarını fark ederler. Özellikle Yoshioka, Kou'ya yardım etmek ve onun eskisi gibi daha neşeli biri olmasını istemektedir.

Ben bu animeyi çok beğendim. Hem çizimleri, hem konusu ile çok tatlı, romantik bir animeydi. Bir de 12 bölümde bütün hikaye çok güzel anlatılıyordu. Bazı 25 bölümlük animelerde bölümleri dolduracağız diye sıkıcı ve gereksiz konulara girilebiliyor. Gerçi bence bu serinin devamı da gelebilir. Kısacası imdb puanı 8,2 olan bu seriyi tavsiye ederim. Keyifli seyirler:)

Resim:http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/3dabfbfc682233fe2381ce6f4087ba3e1402342009_full.jpg

8 yorum:

  1. kimi ne todoke çok sevmiştim yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa izlemiş miydinn? ben de çok sevmiştim onu. ama sen izlediğin animeleri yazmıyorsun hiç, bir anime listesi de yapsana?:)

      Sil
    2. ay film seçkilerinde yazmıştım du yazarım yine bi ara :) mutluluğa boya beni izlesene yaaaa :)

      Sil
    3. film seçkilerinde yazdıkların film olanlar ama ben dizi olanları istiyorum:)) Le Tableau izledim onu evet çok güzeldi:))

      Sil
  2. mangası da çok güzel tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyeniz için teşekkür ederim, aklımda bulunsun, sevgiler:)

      Sil
  3. konusu güzelmiş izlerim inşallah, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim çok hoş bir animeydi, yorumunuz için ben teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...