22 Eylül 2015 Salı

Ookami Shoujo to kuro ouji - Wolf Girl & Black Prince

12 bölümlük dizimiz 2014 yapımı olup yine okul- romantik türünde. Shinohara kızımız yeni sınıfında yalnız kalmamak için yeni tanıştığı kız arkadaşlarına erkek arkadaşı olduğu yalanını söyler. Kendisine inanmayan arkadaşlarını inandırmak için de rastgele bir fotoğraf .ekip resimdeki kişinin erkek arkadaşı olduğunu söyler. Ama resimdeki kişi okul arkadaşı Sata çıkar. Yalanı ortaya çıkmasın diye Sata ile konuşup durumu anlatır. Sata onun erkek arkadaşı gibi davranmayı kabul eder, tek şartla; Shinohara onun köpeği olacaktır. Sata başkalarının yanında Shinohara'ya harika bir sevgili gibi davransa da yalnız olduklarında çok kaba davranır. Yine de sonunda Shinohara ona aşık olur. Sata'nın bitmeyen odunlukları ile Shinohara'nın bitmeyen "saflıkları" zaman zaman sinir bozuyor. Konu bilindik de olsa 12 bölüm olmasından dolayı çok sıkmıyor, ayrıca müziklerini ve jeneriklerini çok sevdim bu animenin. Kısacası süper diyemesem de bu seri benden geçer not alıyor, keyifli izlemeler:)

Resim:http://static.tumblr.com/4c5d3ea135d889e8a1cf91622936ab71/mn42umz/brsncl8y2/tumblr_static_aslt9sfti0w0w4go0wgs0scwk.jpg

4 yorum:

  1. ay baksana bana en sevdiğin anime dizileri sölesene, özellikle uzak doğu ivit, izleyim yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deepcim Death Note isimli fenomen bir anime var, süper, gizemli falan:) Romantik dersen Itazura na kiss ve Kimi ni todoke, biraz da dram olsun dersen Clannad, bilimkurgu dram dersen Elfen Lied, komedi dram dersen My Strawberry Eggs , izlersen yaz merak ederim:))

      Sil
  2. my strawberry eggs izledim. sensei kyoshi. sevdim. çizgisi değişikti ya. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa çok sevindim, benim de en sevdiklerimden o, seslendirmesi de çok hoşuma gitmişti benim, yenilerini izlersen söyle merak ediyorum yorumlarını:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...