16 Haziran 2016 Perşembe

School Days

TNK Stüdyo tarafından 2007 yılında hazırlanan seri 12 bölüm ve 1 Ova’dan oluşuyor. Okul, romantizm türünde, hatta buna “harem” türü deniliyor, çünkü tek erkek kahramanımız Itou Makoto ve etrafında bir sürü kız var. Konuya geçmeden önce genel olarak serinin çizimlerini pek beğenmediğimi, müziklerin ise vasat olduğunu söyleyebilirim. Konumuz başlangıçta üç kişi etrafında geçiyor, Itou her gün aynı trene bindiği okula yeni transfer olan Kotonoha’dan hoşlanmaktadır, ancak tanışmaları pek olası değildir çünkü Kotonoha başka bir sınıftadır. Itou’nun sıra arkadaşı sempatik kızımız Sekai tesadüfen Itou’nun telefonunda Kotonoha’nın resmini görünce, ondan hoşlandığını anlar ve onları tanıştırır. Kotonoha’da Itou’dan hoşlanmaktadır ve Sekai sayesinde çıkmaya başlarlar. Ancak Kotonoha biraz çekingendir ve aralarında ufak tefek iletişim sorunları olur, Sekai hep ara bulucu rolündedir. Sekai önceleri Itou’ya kız arkadaşına nasıl davranması gerektiği konusunda dersler verir ancak sonra bu derslerin rengi değişir ve ikili kendilerini yoğun bir ilişkinin içinde bulur. Itou bir an önce Kotonoha ile konuşup ondan ayrılmalıdır ama bunu bir türlü yapamaz ve işler gittikçe karmaşıklaşır. Şu ana kadar sonu ile beni bu kadar şaşırtabilen başka bir anime olmadı sanırım, bu nedenle vasat ilerleyen seri benim için “kült” mertebesine erişti diyebilirim :) ) İmdb puanı 6,7 seriye geçer not verip keyifli seyirler diliyorum:))

10 yorum:

  1. Konuyu pek benimseyemesem de senin söyleminle sonunu merak ettim. :)) Sonu için ne kadar iddialı yazmışsın. Teşekkür tanıtım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlhan Bey sonunda bu liseli aşk üçgeninden beklenmeyecek bir cinayet var.. :)) ben teşekkür ederim yorumunuza, sevgiler:)

      Sil
  2. ahaha , hala animelere musallat olamadım iyi mi ? gerçi bir onlar kalmıştı el atmadığım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplar mı, filmler mi, animeler mi hangi birine zaman ayıracağız Eylem'cim, haklısın, sevgiler:)

      Sil
  3. kore dizilerinden fırsat bulabilirsem sonu için izleyim bu diziyii :)

    YanıtlaSil
  4. Selam. :) Sonu psikolojimi alt üst eden animelerden biridir. Pısırığın teki olan karakter anime boyunca beni delirtmiş olup, sonunda ise ''yok artık'' dedirtmişti. :D İzleyenlerin bir çoğu küfür etti sanırım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı şeyleri düşünmüşüz:)) gerçekten sonu şok etmişti beni, o son sahne:))

      Sil
  5. bütün dizileri izlemek istiyom ama olmuyo of yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de Deepcim ben de, eh napalım, izleiğimiz kadarıyla idare edicez artık:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...