15 Eylül 2016 Perşembe

Peki Bu Bayram Ne Yaptım? :)

Cevap taş boyama:) Aslında hepsini bu bayram yapmadım da size göstermek bugüne kısmetmiş. Öncelikle, kurban bayramınız kutlu olsun. Taş boyama uzun zamandır denemek istediğim bir şeydi. Geçen tatilde deniz kıyısından bol bol taş toplamıştım. İnternetten, pinterestten bulduğum ve gözüme kestirdiğim taş boyama resimlerini de bir kenara koymuştum. İşte aşağıda denemelerimi göreceksiniz. Soldakiler orijinaller sağdakiler de benim yaptıklarım. Maalesef fotoğraf çekme konusunda hiç iyi değilim.

Bu resimde hem soldaki hem sağdakiler bana ait değil, benim versiyonlarım bir sonraki resimde.

Aslında ayrı ayrı daha iyi görünüyorlar. Ortadaki benim favorilerimden biri:)

Burada daha ziyade esinlenme var:) Orijinali çok daha güzelmiş, ama belki orijinalinde kullanılan taş daha büyüktür çünkü bunda bile taşın küçüklüğünden dolayı boyamakta, daha doğrusu desen oluşturmakta zorlandım.

Favorilerimden! Flaşlı çeksem daha iyi olacaktı sanırım, biraz karanlık çıkmışlar ama çok sevimliler. Bıdıklarım bunlara bayıldı:)

İşte favorim, bunu çok sevdim:)) Bir de "eeyore" yapmıştım ama fotoğrafını çekememişim, bir arkadaşıma yolladım onu. Sizin favorileriniz hangileri? Devamı gelecek inşallah bu arada, çok sevdiğim bir hobi oldu birden taş boyama. Görüşmek üzere:)

20 yorum:

  1. Çok güzeller gerçekten:) Bir ara ben de çok uğraşmıştım taş boyamayla :) Ama çok çabuk sıkılan biriyim galiba :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz uğraştırıcı bir hobi gerçekten, taşı bulacaksınız, desen seçeceksiniz, boyayacaksınız, vernikleyeceksiniz... küçücük bir taşı boyamak bir kaç saat sürüyor cidden, teşekkür ederim yorumunuza, sevgiler:)

      Sil
  2. Söylüyorum, Hedwig 😄, karlı resim ve onun yanındaki kızlar. Bayıldım. Matruşka kız, komik suratlar ve desen de çok başarılı olmuş. Yani hepsi çok güzel 😄.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hedwig evet:)) çok teşekkür ederim güzel yorumlarınıza, sevgiler:)

      Sil
  3. Waaaooooowwww:) Bayıldım, özellikle o gece manzarası ve baykuşa:) Ellerine sağlık Eren'cim, devamı gelsin ve iyi bayramlar:) O bıdıkları da öp benim için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar'cııım çook teşekkür ederim,senin gibi bu işlerin ustası birinden böyle güzel bir yorum almak ne güzel:) ben de iyi bayramlar diler Ela Masal'ı öperim, çok teşekkür ederim yorumuna, sevgiler:)

      Sil
  4. hepsi çok güzel görünüyor ama baykuşlu ve kadın suratlı olanları daha çok beğendim. maşallah bayağı yeteneklisiniz. ben asla böyle şeyler yapamam. devamını bekliyoruz :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Şule Hanım, benim de favorilerimden onlar:) çok naziksiniz, yorumunuza teşekkür ederim,sevgiler:)

      Sil
  5. Çok güzel elinize sağlık, ben en çok 4. sıradaki şal desenli olanlar ile 5. sıradaki minikleri sevdim:) böyle bir yeteneğinizin olması ne hoş:) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O desenli olanı pek iyi beceremedim ama olsun:)) minikler çok sevimli gerçekten, küçük canavarlar:)) çok teşekkür ederim yorumunuza Gül Hanım, sevgiler:)

      Sil
  6. bu bayram tatilinde sesin pek çıkmadı bundanmış :) hepsi güzel evet baykuş çok güzelmiş. eeyore ne ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Deep'cim bayram da çok yoğun geçti:) çok teşekkür ederim, hani Winnie The Pooh'taki üzgün eşek var ya o:)

      Sil
  7. off ya acayip kıskandım , resim özürlü biriyim ve fikir inanılmaz , harika görünüyor hepsi , emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkür ederim Eylem'cim, sevgiler:)

      Sil
  8. eren harika olmuş bunlar!!!
    sanatçısın sen, kabul et :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ege'cim ne kadar güzel bir iltifat bu böyle, çook teşekkür ederiim:)

      Sil
  9. Her biri çok güzel olmuş..ellerinize sağlık. Bayram yaramış size :)) ben hangisini beğendim..bir kez daha baktım ve seçim yapamadım..çünkü hepsi çok güzel olmuş..hele kızların bakışları ne hoş olmuş. sevgiler Eren'cim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Esin Hanım:) kızlar evet benim de çok hoşuma gidiyor, çok sağ olun, sevgiler:)

      Sil
  10. Muhteşem olmuşlar!..asla yapamam böyle şeyler maşallah!...bu arada bana bir mail atabilirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim :) hemen atıyorum:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...