1 Aralık 2017 Cuma

Merhaba !

Merhabalar ! Uzun zamandır yoktum, size daha önce bahsettiğim gibi evle ilgili sorumluluklarım artmıştı ve henüz bir düzen kuramadım tam olarak. İşte şimdi az da olsa bir fırsat bulunca hemen bloguma koştum. Yorumlarınızı geç yayınlayıp geç cevapladığım için kusura bakmayın, ben burada yokken de ziyarete geldiğiniz, yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim, yoğun günlerimde beni yalnız bırakmamanız beni çok mutlu etti :) Bu arada yeni kitaplar okudum, yazılarını yazım ama aksi gibi şu an yazılarım yanımda değil..:)) Yine de gelip bir merhaba demek istedim. Resim de Daily Mail'den, çok beğendim ben, hayalimdeki kitaplık işte bu :)) Yeni yazılarla en kısa zamanda görüşmek üzere, sevgiler:)

resim: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/06/article-0-191E7865000005DC-872_964x425.jpg

22 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, ne güzel bir yorum bu:) sevgiler:) <3

      Sil
  2. Hoşgeldinnnnnnnnnn:)))merakla yeni kitapların tanıtımını bekliyorum, kitaplık çok klasik, çok hoş, böyle filmlerdeki kitaplıklara benziyor. Benim için tek olumsuz yanı kapaklı olacak illa :))toz takıntılıyım ya:)))en kısa zamanda hayalindeki bu kitaplığa kavuşmanı diliyorum. Sevgiler:)♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk Müjde Abla'cım, sizin bu sıcaklığınız ne kadar mutlu etti beni, çok sağ olun, haklısınız ben de bir daha alırsam kapaklı almak istiyorum doğrusu:)) çok teşekkür ederim, sevgiler:)♥

      Sil
  3. Hoşgeldinşz, ses vermeniz ne güzel.
    En kısa zamanda bekliyoruz sevgli Eren.
    Kolay gelsin, sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettin Gülşah'cım, çok sağ ol, sevgiler:)

      Sil
  4. Hoşgeldinizz ve kolay gelsinn:) kitap tanıtımlarını merakla bekliyorum, umarım işlerinizi çabucak halledersiniz. vee kitaplık muhteşem:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağ olun Gül Hanım, sizin bu güzel yorumlarınız bana güç veriyor, iyi ki varsınız, sevgiler:)

      Sil
  5. Hoşgeldiniz yenidenn! :) Yazılarınızı keyifle bekliyoruz.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, çok naziksiniz, sevgiler kocaman:)

      Sil
  6. Merhaba koskocaman :)) Seni ve yorumlarını bekliyoruz. Ayrıca kitaplığa ben de bayıldım ama resim olan rafları da kitap doldursak daha iyi olur sanki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çoook teşekkür ederim sevgili Kağıt Salıncak iyi ki varsın, tabi ne kadar çok kitap o kadar çok mutluluk:))) sevgiler:)

      Sil
  7. Kitaplık çok güzel. Umarım bir gün tam da istediğin gibi bir kitaplığın olur. Yoğunluğunun azalmasını ve daha çok buralarda olmanı bekliyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule'ciiim çok teşekkür ederim, çoook sağ ol güzel dileklerin için, kocaman sevgileer:) <3

      Sil
  8. öncelikle hoşgeldin tekrar aramıza. insnaların yoğun dönemleri olabiliyor malesef ki. insan böyle durumlarda sadece blogunu değil birçok şeyi de aksatabiliyor. hayatındaki insanları, kitapları, kendiyle ilgilenmeyi, çocuklarını ve daha birçok şeyi. bende yoğun bir dönemden geçtim şu bir ay ve blogu epey aksattım bu beni de üzdü ama anlayışlı bloggerların dünyasına ne zaman olsa da heyecan ve istekle dönmek güzell. hoşgeldiiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) harika yorumun içiin çook teşekkür ederim sevgili Sümeyye, demek aynı şeyleri yaşamışız, olsun işte blog dünyası o kadar güzel ki yine döndüğümüzde böyle sevgi ve ilgiyle karşılanıyoruz, çok mutluyum, sevgiler kocaman :) <3

      Sil
  9. Hoşgeldin ve görüşmek üzere 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduuk, görüşmek üzere, sevgileer:)

      Sil
  10. ha haaa, prenslerin annesi olmak kolay mı sandın seeeeen tabiiii kii :)

    YanıtlaSil
  11. bekleniyorsun ve özleniyorsun , haydi kolaylansın artık işler ve gelsin geri dönüşler D:

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...