Sayfalar

23 Mayıs 2024 Perşembe

Ankara Buluşması :)


Uzun yıllardır tanıştığımız, yorumlaştığımız, mesajlaştığımız, sık sık "ah keşke aynı şehirde olsaydık da görüşseydik" dediğimiz; Ankara'nın güzide sakinleri çok sevgili arkadaşlarım Mavi Kalemdekiler blogunun sahibesi Narda, Balkabağı Perisi ve Kitap Eylemi ile bir buluşma planladık. Daha doğrusu Eylem sağ olsun, beni eyleme geçirdi:)) Çok istediğim ama "olur mu ki?" dediğim şeyin gayet olası olduğunu gösterdi bana:)) Ben de kalktım gittim, yalnız maalesef sevgili organizatörümüzle programımızı uyduramadık, ama gördüm ki zor bir şey değilmiş, dolayısıyla en yakın zamanda Eylem'in de olduğu bir program yapabiliriz:)

Balkabağı Perisi ve Narda'cığım beni inanılmaz sıcak ve içten karşıladılar, ilk andan itibaren muhteşem bir ağırlama, misafirperverlik... Zaten yazılarından, mesajlaşmalarımızdan çok zarif, kibar, tatlı insanlar olduklarını biliyordum ama yüz yüze görüşmek bambaşkaydı; inanılmaz mutlu oldum, değerli hissettim, sevildiğimi hissettim. İyi ki sizi tanımışım canlarım:)

Ayrıca sohbet çok keyifliydi, tadına doyamadık. Gerçekten benim için harika bir gün oldu. Üstteki de sevgili Balkabağı Perisi'nin buluşma grubumuz için bulduğu resim, çok tatlı bence:))

Narda'cığım da sağ olsun buluşmamızı öyle güzel anlatmış ki, nezaketiyle beni de mahçup etmiş ama:)); 


Bir kere daha arkadaşlarıma teşekkür ederek, nice güzel buluşmalara diyorum:)

 

16 yorum:

  1. Ne güzel olmuş:) Balkabağı Perisi'nin blogunu bilmiyordum sayenizde baktım, böyle keyifli buluşmalarınız çok olsun Eren Hanım sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için Gül Hanım, sevgiler:)

      Sil
  2. Çok keyifli bir buluşma olmuştur eminim. Blogdan birileriyle tanışmak güzel oluyor gerçekten. Devamı gelir İnşallah. 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Duygu'cum, çok güzeldi, çok teşekkür ederim yorumuna, sevgiler:)

      Sil
  3. Yaaa😍 İyi ki geldin, iyi ki seni yakından tanıdım, çok mutlu oldum, çok tatlı, çok naziksin😊 Sohbetin tadına doyamadık, bir daha gel. Çok güzel geçen birkaç saatti, çok da çabuk geçti. Hediyelerin için ayrıca teşekkür ederim😊
    Resim tam bizi yansıtıyor, çok güzel, beğenmene sevindim😊 Umarım buluşmalarımızın devamı gelir😊 Tatlı sevgiler😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ya o senin tatlılığın ve nezaketin, her şey harikaydı, tekrar çok teşekkür ediyorum, esaas ben çok teşekkür ederim o güzel hediyeleriniz için, ben de buluşmalarımızın devamını dilerim, tatlı sevgiler:)

      Sil
  4. Ankara'ya geliyorsunuz ve haberimiz olmuyor. Teessüf ederim :) Bir dahaki sefere haberleşelim lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız valla, ama çok ani oldu kararlaştırmamız, bir de instagramdan takip ettiğim kadarıyla siz de çok yoğundunuz:) bir dahaki sefere mutlaka.. çok teşekkür ederim nezaketiniz için:)

      Sil
  5. Ne güzel bir buluşma olmuş:) Devamı gelir inşallah, bir daha ki Ankara buluşmasına ben de dahil olmak isterim kısmetse:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tadı damağımızda kaldı:) Ne güzel olur, çok sevinirim, inşallah diyelim o zaman:) çok teşekkür ederim güzel yorumunuza, sevgiler:)

      Sil
  6. "Güzel" insan bulmak zor. Kaybetmeyelim birbirimizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Narda'cım, o gün konuştuğumuz gibi:)

      Sil
  7. Nice güzel buluşmalarınız olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çook teşekkür ederim Bahar'cım:)

      Sil