30 Aralık 2016 Cuma

Kozalak Adam

Eveet, kış çoktaan geldi, kozalaklar sardı dört bir yanımızı. Öyle hoş bir şekilleri var ki onları kullanabilecek bir çok şey bulmak mümkün, özellikle kapı süslerinde bol bol kullanılıyor. Pinterest'te aşağıdaki işlere rastladığım günden beri aklımda benzerlerini yapmak var. Gördüğünüz gibi kendimce bir şeyler yaptım ben de. Ufaklığın başı için uygun bir şey bulamayınca (aklıma pinpon topu geldi ama hem büyük olacaktı hem de sabitlemem zor olacaktı), ben de bu küçük yılbaşı süsünü fimo ile kaplayıp pişirdim, ucundaki halka da sabitlememi kolaylaştırdı, bolca silikonla adeta adamımıza bir boyun yapıp sabitledim. Sonra keçeden başlık diktim, onu da atkısını da yapıştırdım, kurumuş biberiye dalından da kollarını yapıştırdım. Son derece zevkli bir iş yapması, şimdi elimdeki diğer kozalağı da yapmak istiyorum, iki kardeş olsunlar:) Aşağıda Pinterest'ten bulduğum işler de çok sevimli ama, telden bacak da yapılabilir aslında ama o tellerin üzerinde kozalağımızın ayakta nasıl duracağını çözemedim, yoksa onu böyle şirin botlar da dikmek isterdim:) UYuyan kozalaklar da çok şirin gerçekten. Yalnız bence tüylü keçelerden yapmak daha iyi olur, daha şirin oluyor:)) Bir de ben atkıyı çok kalın kesmişim, kozalağı bayağı bir kapatmış, neyse bir dahakine buna dikkat ederim artık.

Pinterest'ten bulduğum ilham verici Kozalaklı işler:))

Kozalakları çok sevdim, gerçi şehirde kozalak bulmak pek kolay olmuyor ama işte buldukça toplamak lazım, topladıkça da değerlendirmek lazım. Aslında hiç bir şey yapmadan bile oldukları gibi kozalakları salonunuza koyabilirsiniz.

Size sarılıp öpecekmiş gibi duran Kozalak Adam'ın size bir mesajı var; "Size sağlık, mutluluk, huzur ve sevgi dolu, muhteşem bir 2017 dilerim. Sizi çok seviyoruum. :))

13 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar emeğine sağlık Dilerim yeni yıl herkese sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz için çok mutlu ve güzel bir yıl olur, teşekkür ederim güzel dileklerinize, sevgileR:)

      Sil
  2. Eren ne kadar güzeller , ben de seni öpüyor ve iyi yıllar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Eylem'cim, kocaman sevgileer:)

      Sil
  3. 2017'nin hepimiz için güzel geçmesini diliyorum. İyi seneler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Şule'cim, çok teşekkür ederim, iyi seneler, sevgileer:)

      Sil
  4. Çok güzel bir iş çıkartmışsınız. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Elif Hanım, iyi seneler, sevgiler:)

      Sil
  5. Ne harika bir fikir bayıldım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, iyi seneleer, sevgiler:)

      Sil
  6. espirik yaptım yaniiii, geçen sene yaaa, kozalaklar da çok şirin evet senin evdeki iki kozalak da çok tatlı amaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet Deep;'cim nasıldı ya geçen sene bak işte:)) çok sağ ol, küçük geyiklerim onlar benim:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...