26 Temmuz 2018 Perşembe

Dokuzdolambaç - Nagihan Şahin



Yazarımız Nagihan Şahin, çok sevgili blogger arkadaşım Narda, mavi kalemdekiler blogunun sahibesi. Onu çok severek takip ediyorum, o kadar güzel bir yazım üslubu var ki, zaten hep “bir kiatp yazsa da okusak” diyorduk. Zaten Hece dergisinde de pek çok öyküsü yayınlanmıştı önceden. Dokuzdolambaç da Hece yayınları’ndan çıkan bir öykü kitabı. Mayıs 2018’de basılmış. 128 sayfalık kitapta 21 öykü var.
Bu arada öncelikle kapak resmine bayıldım, kitabın iç kapakları da mor mor pek şık. Tabi ki kitabın içeriği de şahane. Öykülerin hepsi de düşündürüyor, benim en sevdiklerim Dokuzdolambaç, Eşik, Sihirbazın Kızı, El Ele ve Üçken oldu. Ama dediğim gibi hepsi birbirinden enteresandı, örneğin Mitik fantastik bir roman olabilirmiş, çok etkileyiciydi. 

                                           Dokuzdolambaç diye bir yer gerçekten varmış:)

Şıkır Şıkır yine çok hoş bir öyküydü. Üçken öyküsünde yazarımızın blogundaki mahlası olan Narda’yı kullanmış olması okura öykünün otobiyografik olduğunu düşündürdü:)) El ele yine oldukça etkileyici bir öyküydü. Sihirbazın Kızı masalımsı bir tat bırakmakta... Kısacası ben Dokuzdolambaç kitabını çok sevdim, anlatmakla olmuyor ama alın siz de okuyun. Sevgili arkadaşımız Narda’yı tebrik eder, başarılar dilerim. Onun gibi iyi bir yazarın kitaplarını bol bol okuyacağımızdan hiç süphem yok...:)

resim:https://tr.foursquare.com/v/dokuzdolamba%C3%A7/50353272e4b0fff57d5ca179

8 yorum:

  1. Detaylı yazın için çok teşekkür ederim Erencim. Beğenmene sevindim. Biliyorsun,uzun bir sürecin emeğiydi. Yazar burada bir küçük sır vermek istiyor. Üçken'de bir karakter gercek bir kisiden ve olaydan esinlenmeydi sadece. Acaba hangisi ve hangi olay, bu da gizli kalsın:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim Narda'cım ne demek, büyük bir zevkle okudum:) :)) okurlar merak içinde, sevgiler:))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. İnşallah TUrgay Bey, teşekkür ederiZ:)

      Sil
  3. heeey sevindim okumana ben de okucam aklımda ve güzel olduğuna da eminim kii. dokuzdolambaç ne güzel isim demek ki gerçek bu daha da güzeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ben de bayıldım ismine evet, böyle gizemli birşeyler gibi sanki hem, oku evet çok seversin Deepcim:)

      Sil
  4. Yazar bloggerların çoğalması beni çok mutlu ediyor :-) Yolu açık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen Şule'cim, inşallah, teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...