1 Nisan 2014 Salı

Mutlu Yıllar !!!!

Mutlu yıllar Okuma Günlüğüm! Dört yıl önce 1 Nisan günü yayınlamışım ilk yazımı. 1 Nisan benim için hep güzel bir gün oldu, anne olacağımı da yine bir 1 Nisan günü öğrenmiştim, inşallah hep böyle güzel geçer 1 Nisan'lar. Geçtiğimiz yıllarda bloğumu takip eden, yorum yapan ve destek veren bütün arkadaşlarıma, size çok teşekkür ederim, bundan sonra da benimle olmanızı dilerim. Nice güzel yıllara Okuma Günlüğüm!:)

Resim:http://viprasys.org/xfs/image/direct/VythtItfWf/photodune-2830632-happy-birthday-xs.jpg

20 yorum:

  1. Bazen yazma isteği sönse de güzel bir şey blog yazmak ve bunu devam ettirmek. Geriye dönüp bakınca epey de bir emek sarf edildiği görülüyor. Yüz yüze gelinemese bile güzel dostluklara da sebep oluyor. Kendin gibi yazıp çizmeyi seven insanlara ulaşıyorsun. Bir de sanal alem asosyal yapar derler ama sosyalleştiriyor da. Güzellikler, güzel yazılar hep seninle olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum Nardacım, bu blog sayesinde yüz yüze olmasa da pek çok güzel insan tanıdım, ufkum genişledi diyebilirim, bazen güzel bir yorum kötü bir günü aydınlatıyor, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil
  2. Nice senelere. Ben sizi uzun zamandır takip ettiğimi sanıyordum ama yanılmışım, siz hep varmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) cok tesekkur ederim, sessiz sedasiz gecti 4 sene,, ama siz eski takipcilerimdensiniz, sag olun:)

      Sil
  3. heeeey çok tatlıııııı :) mutlu oldum yaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Cok tesekkur ederim deep, yorumun da beni mutlu ettim sag ol, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Nice nice yılları olsun bu sayfanın, emeğine sağlık canım, bize kattıklatın için teşekkürler :)

    Anne olduğunu bilmiyordum, merak ettim kaç yaşında, ben de yeni anne olduğumdan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saziyecim bu zarif mesajin icin cook tesekkur ederim, cok mutlu oldum:) sen annelikte benden kidemlisin, kucuk Barbaros ile ilgili yazilarini okuyorum:) Ben daha 5 aylik anneyim:)

      Sil
    2. Canım trbrik ederim, Allah sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür versin bebeğine, anneliğini en güzel şekilde yaşamam dileğiyle, yaş farkının olmamasına sevindim :) belki tanışırız belli mi olur, sevdiğim bloggerlar ile aynı zamalarda anneliği yaşamak beni mutlu ediyor, doğum iznin bitti mi? Öpüyorum tatlı bebeğini ve seni :)

      Sil
    3. Saziyecim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, ben de ayni seyleri minik Barbaros ve senin icin diliyorum:) bence de bu guzel duyguyu sevdigin bloggerlar ile paylasmak cok keyifli, dedigin gibi belki birgun tanisiriz, deneyimli bir anne olarak senden alacagim cok tavsiye olacagina eminim:) bir ay daha evde olmak istiyorum insallah:) Ben de seni ve Barbaros'u opuyorum, sevgiler:)

      Sil
  6. Blog yazmak terapi gibi. Çok sıkıldığınız bir anda yazınca sanki sorunlardan sıyrılmış gibi hissediyorsunuz. Size de nice yıllar olsun ne güzel bir tarihte başlamışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisiniz Ilhan Bey, blogum iyi ki var diyorum, sizin gibi guzel insanlari tanimis oldum:) guzel mesajiniz icin cok tesekkur ederim, sevgiler:)

      Sil
  7. Dört yıldır yazmak az buz iş değil yahu takdir ettim, aynen devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, takdir edilmek guzel:)

      Sil
  8. Dört yıl dile kolay :) Azimle buğünlere kadar gelmişsiniz.
    Tebrik ederim ,nice senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim, bu guzel yorumlarla tadi var yillarin:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...