6 Ağustos 2015 Perşembe

Art Journal - Bölüm 5

Uzun bir aradan sonra Art Journal'e geri döndüm. Aslında uzun bir ara da sayılmaz, sadece 6-7 aylık bir ara diyelim. Anne olduktan sonra bebeklerim için bir defter oluşturmak istedim. Bebeklerim 6 aylıkken yani Mayıs 2014'te başladığım defteri daha dün yani Ağustos 2015'de bitirdim. Her zamanki gibi çok yorucu bir çalışma oldu, hele sona yaklaşınca insan "aman şunu da yapayım da bitsin," diyor. Ama bebeklerimin büyüyünce bu defteri okurkenki hallerini kafamda canlandırmak her şeye değiyor:))

Defter olarak her zaman kullandığım Lipe Collection 140 gr. A5 eskiz defterini kullandım, özellikle kalın spirali ile gittikçe şişen defteri sorunsuz kullanmanızı sağladığı için bence tam bu işe göre bir defter. Buldukça alıp bir kenara koyuyorum bu defterden:) Görseli Hobi24 mağazasının sayfasından buldum. Geri kalan malzemlerimiz de bildiğiniz gibi neredeyse tüm kağıt ürünler:)) Zaman zaman ebay'den aldığım scrapbook malzemelerinin, "efemeraların" oldukça güzel sonuçlar verdiğini de ekleyeyim, öyle güzel şeyler var ki gerçekten saatlerce bakarak keyifli zaman geçirmek mümkün:) Ama sonuçta hiç hazır malzemeniz olmadan da yaratıcılığınızla harikalar çıkartabilirsiniz ortaya.

Yukarıda kapağı görüyorsunuz, uygun renk ve dokuda -nispeten tok kumaşlar- bir kumaşın altına elyaf koydurup terzide kapitone diktirdim, boncuklar, danteller ve kadife kurdele ile süsledim, orta kısma da bebeklerimin bir fotoğrafını koyup etrafını yine boncuklarla süsledim. İşte böyle. Şimdi sizi defterimden bazı seçme sayfalarla başbaşa bırakayım. Fotoğraf kalitesi malesef iyi olmadı, kusura bakmayın:)Fotoğrafların üzerine tıkladığınızda büyük versiyonları açılıyor. Fotoğraflara kamuflaj uyguladım bir de, kediciklerin, minionların, kalplerin altında benim minişlerim var:)) Bakalım bir sonraki art journal hevesi kaç ay sonra gelecek:))










14 yorum:

  1. Çok güzel olmuş. Bir annenin çocukları için hazırlayabileceği en güzel hediyelerden biri. Elbette kıymeti yıllar sonra daha da iyi anlaşılacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynep'cim, yıllar sonra açılmak üzere kaldırdım defterimi ben de:))

      Sil
  2. bayıldım bu çalışmaya çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel olmuş :) ellerinize sağlık Allah mutlu günlerde tekrar bakmayı nasip etsin inş. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil
  4. Çok güzel olmuş elinize sağlık... ben düz bir deftere yazmıştım sadece hem hissettiklerimi hem de oğlumun yaptıklarını... sonra ki zamanlarda daha özenli bir şey yapmadığıma hep pişman oldum... iyi ki uğraşıp böyle güzel bir şey yapmışsınız :) bebeklerinizi güle güle büyütun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gül Hanım, evet sadece yazarak bile bir defter tutmak çok güzel çünkü insan "bunu nasıl unutabilirim ki" diyor ama malesef en özel şeyler bile unutulabiliyor, güzel yorumunuz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil
  5. Çok güzel gerçekten! :)

    YanıtlaSil
  6. ha ha haaaaa acaiiiip tatlı yaaaa :)

    YanıtlaSil
  7. teşekkkür ederim Deepciim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...