2 Kasım 2015 Pazartesi

Biryudumkitap.com

Merhaba sevgili kitap severler, bugün size çok hoş bir uygulamadan bahsetmek istiyorum, biryudumkitap.com. Sabahları 5 dakika güzel bir kitaptan bir parça okumak hoşunuza gitmez mi? Şöyle bir kaç dakika sakince güzel bir şeyler okuyarak güne başlamak ne kadar güzel olur, değil mi? İşte ücretsiz üye olabileceğiniz biryudumkitap.com mailinize her sabah ücretsiz olarak seçme bir yazı gönderiyor. Yeni bir kitap keşfetmek için de çok güzel bir yol. Aşağıda sitenin tanıtım yazısını bulabilirsiniz, ilk post 1 Aralık'ta geliyormuş:)

Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitap!

Biryudumkitap.com, her sabah en iyi hikayelerden ve romanlardan 5 dakikada okuyabileceğiniz en iyi pasajları e-posta kutunuza gönderen bir girişim. Sisteme abone olmak için www.biryudumkitap.com üzerinden e-posta adresinizi bırakmanız yeterli. 'Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitabın kalbe iyi gelir' fikri ile yola çıkan girişim, şimdiden sosyal medya üzerinden yüzlerce aboneye ulaştı. 1 Aralık 2015'te ilk pasajları abonelerine ulaştıracak olan Biryudumkitap, bütün kitap aşıkları için tamamen ücretsiz ve her zaman da ücretsiz kalacak.

Memlekette okumaya zaman bulamama, ne okuyacağını bilememe gibi sorunları çözmeye odaklı girişim, popülerite değil; edebiyat kaygısı güdecek. Sadece edebiyat dünyasının tanınmış yazarlarından değil, genç kalemlerin de eserlerinden pasajlar yayımlayacak. Çoğunlukla Türk Edebiyatı'na yer verilecek olan içeriklerde zaman zaman dünya edebiyatından da izler olacak.

Biryudumkitap.com, uzun süre Kitapyurdu.com ve iki dijital ajansta çalıştıktan sonra kendi dijital ajansı olan FOLX'u kuran Alparslan Demir'in ve ekibinin 'kurumsal girişimcilik' ürünü. Belirli bir abone sayısına ulaştıktan sonra yayınlanacak olan iOS, Android ve Windows Phone platformlarında çalışacak mobil uygulaması da FOLX stüdyolarında geliştirilmeye başlandı. Siz de abone olmak için yalnızca adınızı ve e-posta adresinizi www.biryudumkitap.com üzerinden paylaşabilirsiniz. Girişim hakkında gelişmelerden haberdar olmak için http://twitter.com/biryudumkitapp hesabını takip edebilirsiniz.

20 yorum:

  1. ne güzel bir uygulama ben de bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de başlaması için sabırsızlanıyorum:)

      Sil
  2. Harikulade bir fikir. Hemen abone oluyorum. :-)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir uygulamaya benziyor.Gideyim de kayıt olayım ^-^

    YanıtlaSil
  4. Beş dk' lık okumalar fikri süper... Gerçekten ne okuyacağımız konusunda kararsız kalmamak adına ve sabahları o beş dk'yı verimli değişik bişeyler yaparak geçirmek adına bunu bir disiplin olarak hayatımıza katabiliriz bile...
    Alışkanlık yapar bu uygulama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de aynı fikirdeyim, bir çok güzel tarafı var bu uygulamanın:)

      Sil
  5. alla alla bi duyurayım bunu ben deeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet deepcim tam bize göre bir uygulama:)

      Sil
  6. Hımmm, sesli olarak dinleseydik ya :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da pratik olurdu, güzel olurdu:))

      Sil
  7. ne güzel bir duyuru, teşekkürler Eren:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim yorumunuza, ilk yayını merakla bekliyoruz:)

      Sil
  8. harika bir uygulama, bir kitap sever olarak görünce mutlu oldum. ^^
    bilgi için teşekkürler Eren. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, şimdiden keyifli okumalar dilerim, sevgiler:)

      Sil
  9. Harika bir haber.Paylaşım için teşekkürler,deneyeceğim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitapseverleri sevindiren bir haber oldu bu:) ben teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...