20 Ağustos 2023 Pazar

Okuyamıyordum....

 

Valla yaz sıcakları mı desem, hayattaki dalgalanmalar mı desem bilmiyorum ama okuyamıyorum son zamanlarda, hatta son zamanlardan da fazla, sondan biraz önceki zamanlarda da okuyamıyordum :)))

 

Şöyle ki, şu an sorsanız beş kitap okuyorum; birinden 50 sayfa okunmuş konmuş kenara, diğerinden 120 sayfa okumuş konmuş kenara, öbürkünden 85 sayfa okunmuş konmuş kenara… diye devam ediyor. Ben mi çok kafamı veremedigim için keyif alamıyorum yoksa hep tırt kitaplara mı denk geldim bilmiyorum. Neyse sırayla hepsini bitireceğiz inşallah.. Yalnız kitap almaktan yine geri kalmıyorum, ne kadar almayacağım almayacağım desem de ayda bir alıyorum yine en az;)

 

Madem okuduğum (okuyamadığım yani) kitabı yazamıyorum ama sizden de ayrı kalamıyorum, öyleyse buyrunuz hobilerden gidelim…






Son zamanlarda instagrama yüklediğim çalışmalardan bir kaçı bunlardı. Ve tabi ki sadece siz değerli blog okurlarım için henüz oraya eklemediğim bir çalışmam da aşağıda..:)


Bu resmi arkadaşım tatilde çekmiş, çok hoşuma gitti:) Umarım beğenmişsinizdir, iyi haftalar:)





20 yorum:

  1. Okumak ne kelime, sıcaklardan eriyik haline geldiğim için yemek ve yatmak dışında hicbir insani özelliğim kalmadı:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) aynen Narda'cım, sıvı fazdayım ben de çoğunlukla:))

      Sil
  2. yaz akşamları ooooo :) akdeniiiz akşamlarıııı :)

    YanıtlaSil
  3. Sıcaklardan okuyamama (veya daha az okuma) bende her zaman olur da pandemiden beri zaten okuma tempom düştü. Bu sene başında hafifçe toparlamıştım ki deprem oldu yeniden yere çakıldım:) geçen aydan beri biraz toparlanmaya başladım yine istediğim kadar edebi kitap okuyamıyorum, arada sudan kitaplara kayıyorum ama okuyorum en azından diye memnun oluyorum:)) sizinki de rayına oturacaktır Eren Hanım her şeyin bir zamanı var. Bu arada el işleriniz çok güzel elinize sağlık. Kitaplı günlere diyelim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın Gül Hanım, ülkece gündem o kadar iç karartıcı ki çoğunlukla bir kitaba konsantre olmak hiç kolay olmuyor..:( edebisini geçtim ben artık:))) evet Eylül'e ne kaldı şurada, serin, yağmurlu bir günde battaniyenin altında, elimde çay fincanım şöyle sürükleyici bir kitaba gömüleceğim günleri iple çekiyorum:)) çok teşekkür ederim güzel yorumunuza, sevgiler:)

      Sil
  4. Sosyal medya ve kısa videolar bizim dikkat sürelerimizi bitirdi =(( Sürekli dopamin ihtiyacı duyan beyin artık eskisi gibi okuyamıyor, hemen ödüllendirilmek istiyor =((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook doğru bir teşhis, maalesef..:( dopamin rejimi diye bir şey var, aslında denemek istiyorum, haftada bir gün sana zevk veren şeyleri (yada bazılarını) yapmıyorsun, mesela film izlemek yok, telefon kurcalamak yok, sosyal medya yok, tatlı yemek yok gibi.. o günü bayağı "sıkılmaya" ayırıyorsun... çok merak ediyorum nolucak, denemeli:)

      Sil
  5. Hislerime tercüman olmuşsun:) Ben de birkaç kitap diye başladım, okuyamadım, yarım bıraktım. Geçen hafta bir kitap bitirebildim, bayağı sürükleyiciydi:) Yorumu yazacak gücü kendimde bulamadım henüz:) Ben de en son geçen ay kitap alışverişi yaptım, yine almak istediklerim var ama durdurdum kendimi, elimdekileri bitireyim önce:)
    Yaptıklarına bayılıyorum:) İnstagramda paylaşıyorsun, takip ediyorum, gerçekten mükemmel yapıyorsun, çok hoşuma gidiyor:))) Eline, emeğine sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bu sıcaklarda çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki:) kitap almadan durulmuyor işte ne yapalım:)) çok naziksiniz, instagramdaki desteğin için ayrıca çok teşekkür ederim, çok değerli benim için, çok mutlu oluyorum gerçekten :)

      Sil
  6. sıcaklarla düşen okuma hızımı yükseltmeye çalışıyorum:) çalışmaların şahane, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse "az kaldı eylüle, ağustos sana güle güle":)) çok naziksin Bahar'cım çok teşekkür ederim:)

      Sil
  7. Bu çalışmalar resim mi, ben anlayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En üstteki seramik hamuru, kutu normal kutu, diğerleri resim:)

      Sil
  8. Okuyamama konusunda aynı noktadayız elimde yarım duran altı kitap var galiba ve asla bitmiyorlar. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bile okuyamıyorsan:)) oh içim rahatladı şimdi:)) sevgiler:)

      Sil
  9. Olsun, bazen olur öyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle deyip geçiyorum Mert'cim teşekkür ederim:)

      Sil
  10. Zaman zaman öyle blokajlar oluyor insan konsantre olamıyor ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gelip geçici şeyler Derya Hanım, çok teşekkür ederim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...