14 Ocak 2019 Pazartesi

Aşkın Ötesinde - Deniz Erbulak


Sevgili Kitap Eylemi' nin tavsiyesi ile okudum bu kitabı. Yazardan okuduğum ilk kitap ama devamı da gelecek bence çünkü kitabı çok beğendim. İthaki Yayınları'ndan 2011'de çıkan kitap 349 sayfa. Yazarımız 1971 Manisa doğumlu, aslen Jeoloji Mühendisi, 5-7 yaş için yazıp resimlediği kitaplar var, gençlik romanları ve diğer romanları da var. 

Romanımızın kahramanı Ferit Yavuz 37 yaşında, zengin ve geleneksel bir ailenin oğludur, şehrin ünlü mütahitlerindendir ayrıca. Renan Rüyet ise 44 yaşında, son derece seçkin ve eğitimli, babasıyla yürüttüğü peysaj mimari işini İstanbul'dan bu iç ege şehrine taşımıştır. Renan ve Ferit birbirinin tam zıddı iki insan gibi görünmektedir. Ancak kader ağlarını örer ve tahmin edebileceğiniz gibi bir şekilde bu iki insan birbirine aşık olur.

Dram kısmı ağır basan hoş bir kitaptı. Ama dramı bana biraz fazla geldi, şartlar daha doğal olabilirdi sanki. Ancak yazarın anlatımını çok beğendim, diğer kitaplarını da okumak isterim, size de tavsiye ederim, keyifli okumalar:)



18 yorum:

  1. Dramayım kitabı not aldım tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Deniz Erbulak'ı ben de Kitap Eylemi'nden duyuyorum sık sık. Henüz hiçbir kitabını okumadım ama siz beğeniyorsanız ben de severim kesin. Okuma listeme ekliyorum. Yorum için teşekkürler Eren :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de diğer kitaplarına bakmayı düşünüyorum Şule'cim, umarım seversin sen de, sevgiler:)

      Sil
  3. Deniz Erbulak henüz tanışmadığım yazarlardan. son dönemlerde klasikleri okuyorum belki de günümüze dönüp, güncel yazarlarla da tanışmam lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasiklerden sonra güncel bir şey okumak benim için iyi oluyor Emine Hanım, güncellerden okumak isterseniz bu kitabı tavsiye ederim, teşekkür ederim yorumunuza:)

      Sil
  4. kitap yorumların için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. kitap kapağındaki resim,kadın yazarın gençlik hali olmalı..🙂 kitap "dramatik aşk" üzerine kurulu olmalı,yazarımız jeoloji mühendisimiş demek ki, ne güzel..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ilginç, eşim de aynı şeyi söyledi :)) evet çok doğru Ertuğrul Bey, yorumunuza teşekkür ederim:)

      Sil
  6. Dram kitapta cok sevmedigim bir tarz 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısınız Derya Hanım mutlu aşkları tercih ediyoruz:)

      Sil
  7. Diğer kitaplarını ki hemen her tür yazıyor okudukça daha çok sevecek ve inanılmaz bulacaksın. Garanti edebileceğim çok az yazar var ama Deniz Hanımdan 1 kitap daha oku ne demek istediğimi anlayacaksın. Harika bir yazar, harika bir insan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen Eylem'cim okumak istiyorum gerçekten güzel yazıyor, çok teşekkür ederiz bizi tanıştırdığın için;:)

      Sil
  8. Deniz Erbulak hiç okumadım ama çocukluğumuzda çok ünlü Altan Erbulak vardı, rahmetli oldu, onunla akraba mı acaba dedim. Eline sağlık Eren'ciğim. Sevgilerimi bıraktım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok Müjde Abla sanıyorum bir akrabalıkları yok:) çok teşekkür ederim güzel yorumunuza..:)

      Sil
  9. hiç okumadıım ama olabilirmiiş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...