23 Mart 2020 Pazartesi

Ruh Eşin Nerede? - Can Aydoğmuş




 

İndigo Yayınları’ndan şubat ayında çıkan kitap kısa sürede 3. baskısını yapmış. Can Aydoğmuş’u yeni tanıdım, önce sosyal medyada kitabı görüp merak ettim. Hemen aldım ve 2 günde de bitirdim. Metin Hara tarzında ancak bu kitap daha çok ilişkilere odaklanıyor. Kitabın ismi “Ruh eşin nerede?” olunca, “ben evliyim, buldum zaten ruh eşimi” demeyin çünkü kitap aslında hem genel olarak isteklerinizi gerçekleştirmek için neler yapılması gerektiğini anlatıyor hem de ilişkilerde de neler doğru neler yanlış onlar üzerinde duruyor. Özellikle, başta çok zorluklar yaşadığı kendi hayatından ve tanıdıklarının da hayatlarından örnekler vermesi güzel. Kitapta -giriş bölümünde kendisinin de açıkladığı gibi- bazı yerlerde tekrarlar var ancak bunun amacı konuları bilinç altına yerleştirebilmekmiş. Kitap dediğim gibi hızlı okunuyor, ben çok sevdim, gündelik uygulanabilecek pratik ve faydalı öneriler var. Kısacası benim için faydalı bir kitap oldu, size de tavsiye ederim, keyifli okumalar..:)

 

 

 

 

14 yorum:

  1. Bu tarz kitapları çok sevmiyorum ama arada iyi gidiyorlar :))

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de eş olmak şart değil her türlü insan ilişkilerinde çok hata yapıyoruz, çok yanlış kişiler canımızı da sıkıyor, kimine ederinden çok değer verip üzülüyoruz, insanın olduğu her yerde insan ilişkileri zor konu:( anne kız bile olabilir farketmiyor.
    Eline sağlık Eren'ciğim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisiniz Mujde Abla, insan iliskilerini iyi yönetebilmek cok önemli, cok teşekkür ederim güzel yorumunuza, sevgiler:)

      Sil
  3. Pek bana göre değilmiş:) Keyifli okumalar Eren Hanım, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin tarzıniz değil Gül Hanım biliyorum:) sevgiler:)

      Sil
  4. Aynen yazdığın gibi ben eşimi buldum bu kitap bana hitap etmez dedim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabin ismi bayagi sınırlayıcı olmus aslında Şule'cim:) sevgiler:)

      Sil
  5. Yazar deneyimlerini aktarmış,güzel kitaba benziyo,ruh eşini bulanlar için de ideal bir kitap olabilir bence..Emeğinize sağlık..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok doğru Ertuğrul Bey, çok teşekkür ederim güzel yorumunuza:)

      Sil
  6. vay ben evliyim ruh eşimi buldum diyen var mı ya, hele de bizim ülkemizde :) (evliliğimin 20. yılı=) enteresanmış mevzu ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni evliler belki:))) tavsiye ederim Eylem'cim, teşekkür ederim yorumuna:)

      Sil
  7. pekii bize de faydalı olsun madeeem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim yorumuna, sevgiler.:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...