24 Ağustos 2020 Pazartesi

Bukalemun - Nuray Atacık


Yazarın daha önce Fener Balığı kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. Bukalemun 2019'da Oğlak Yayınevi, Maceraperest kitaplar serisinden çıkmış. Yazarın ikinci ve son kitabı, 416 sayfa.

Olaylar ilk kitaptan iki yıl sonra geçiyor. Kahramanımız Murat Karasu artık Burdur'da görev yapmaktadır. Antalya'da kızını ziyaret ettiği bir bayram tatilinde, gizli bir numaradan kayıp şahıs konusunda bir yardım çağrısı alır.

24 yaşındaki Yeşim, Antalya'da tatildeyken, uzun zamandır görüşmediği kuzenini ziyarete gider ve kaçırılır. Olayı çözmek Murat'a düşer.

Yazar yine o kadar gerçekçi anlatıyor ki olayları, okumakta zorlandım açıkçası. Konu yine ilginç diyebilirim, bu sefer hackerların dünyası aralanmış ama ilk kitaba göre daha soğuk ve sönük.

Yine de polisiye severlere tavsiye edilir, keyifli okumalar...



10 yorum:

  1. hımmms baaak aynı yazarın iki kitabını arka arkaya okuyunca öyle oluyoiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru diyorsun Deepcim araya zaman girse böyle olmazdı belki..:)

      Sil
  2. Kitabı okumadım ama yazarın polisiye serilerinde kitap kapağında balık resmini kullanması ilginçmiş gerçekten..Balıkla polisiye serüven arasında bir bağlantı mı var acaba?🤔 Ben çözemedim..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısınız Ertuğrul Bey bu da balığa benziyor ama bu bukalemun.:) yazar hayvanlardan gidiyor evet, çok teşekkür ederim yorumunuza:)

      Sil
  3. selam eren bloga girince dikkatimi çekti eklediğin izev videosu tema dışına taşıyor, temayı genişletirsen sanırım hallolur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikkatimi çektiğin için teşekkür ederim Burcu'cum, farkındaydım da hep üşeniyordum, şimdi videonun boyutunu küçülttüm oldu:)

      Sil
  4. feriha hanım teyzoş geldiiii :)

    YanıtlaSil
  5. Hımm, bunu es geçiyorum o zaman! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizi etkilemiş olmayayım ama ilki daha iyiydi:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...