24 Şubat 2020 Pazartesi

Medikal Medyum - Anthony William


 Bugün muhteşem bir kitapla geldim... Son zamanlarda neden olduğunu tam da çözemediğim, hafif düzeyde bazı sağlık sorunları yaşıyordum. Bir takım doktorlara gittim ama net bir sebep belirlenememişti. Bu sıralarda, nette bir roman ararken bu kitap tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı. Eh ilginç geldi, 2015 yılında Nemesis Yayınları'ndan çıkan kitabın şu an baskısı olmadığı için ben de Nadir Kitap'tan aldım... Yazar gerçekten de bir medyum, ilk bölümde biraz kendisinden bahsetmiş. Ama diğer bölümler sebebi belirsiz hastalıklar ve otoimmün (yani bağışıklık sisteminin vücudun kend, hücrelerine saldırmasından kaynaklanan) hastalıklar. Bu arada benim rahatsızlıklarımın sebebi bir otoimmün rahatsızlığa bağlandı. Ve bu kitap tip 2 diyabet, haşimato, adrenal yorgunluk, otizm, hiperaktivite ve bunun gibi pek çok hastalığın sebebi (ki bunların çoğunun sebebi Epstein-Barr Virüsü'ymüş) ve tedavisini anlatıyor. Tedavilerin başında muhteşem bir besin olan sapkereviz suyu ve yabanmersini geliyor. Tüm bunların ve diğer besin desteklerinin sizi nasıl ve ne süre aralığında iyileştireceğini yazmış. Yazarın henüz dilimize çevrilmeniş başka kitapları da var; liver rescue, thyroid healing, celery juice ve diğerleri... Ayrıca instagram ve facebookta "medical medium" hesaplarını takip edebilirsiniz. Bir sağlık sorununuz olmasa da okumanızı tavsiye ederim... İçinde çok yararlı bilgiler var, doğru bildiğimiz yanlışlar var, örneğin probiyotik için turşu yemenin bir faydası yokmuş çünkü içindeki yararlı bakteriler ölmek üzereymiş ve mideye gittiğinde ölüyorlarmış, elma sirkeli su içmenin de bir faydası yokmuş hatta fazlası kemik erimesine sebep olabilirmiş.. En faydalı probiyotikler, ilaçsız, doğal yetiştirilmiş bir meyvenin yıkanmadan veya çok hafif suya tutulup yenmesiyle alınabilirmiş... İŞte böyle, kitabı edinemezseniz bile instagram ve facebookta çok faydalı bilgiler paylaşıyorlar... Sağlıklı günler:)




24 yorum:

  1. Öncelikle geçmiş olsun. Merak ettim bu kitabı.Daha önce duymamıştım. Teşekkürler tanıtım için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel yorumunuza, tavsiye ederim, sevgiler..:)

      Sil
  2. geçmiş olsun canım ... bahsettiğin hesaplara da bakacağım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Dilek'cim, tavsiye ederim gerçekten, sevgiler:)

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun Erenim Rabbim şifalar versin inşallah canım benim 😊🌸 Evet ilginç bir kitap mış gerçekten 😊 emeğine sağlık canım benim sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Özlem'cim çok teşekkür ederim güzel yorumuna, kocaman sevgiler:)

      Sil
  4. Aa bulursam alayım ya kütüphanede olmali böyle bi kitap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle Sevim Hanım bence de her kütüphanede olmalı, herkes okumalı, çok teşekkür ederim yorumunuza:)

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun..Kitap ilginçmiş..Blogda haşimato hastalığı olanlar vardı sanmıyorsam,isimlerini unuttum şimdi,deeptone bilir bunları herhalde,bunlardan yardım alabilirsiniz,onlar kendilerine nasıl bakıyorlar faydalınabilir bence..neyse tekrar çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ertuğrul Bey, evet Derya Hanım'ı takip ediyorum:) çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz ve yorumunuz için:)

      Sil
  6. çok geçmiş olsun Eren’cim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Eylem'cim, sevgiler:)

      Sil
  7. ilginçmiş ay, geçende ecehan'a benzer şekilde yardım ettim. artrosis diye bi hastalıkı varmıştı. nette baktım. alman bir doktor. kitabı ve videoları filan. ay çok işine yaramış. amma denk düştü yanii :) sana da geçmiş olsuuun. bu kitap da başkalarına yardım etmek için olabileeer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yardım sever Deepimiz bizim ya iyi ki varsın ki:) çok sağ ol Deepcim, bu kitap süper herkes okumalı..:)

      Sil
  8. visavis (suç), mom (komedi). ay bu iki diziyi kaçırmaa :) bi de feriha hanım yazdım yeni bölüm, bi de çöpteki fotiler yazımı okuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpermiş, son dizi yazını da gördüm, outsider'i çok merak ettim kitabı da iyiydi çünkü:) hemen bakıyorum:)

      Sil
  9. Geçmiş olsun çok, en yakın zamanda sağlığına kavuş.. Yaza insta'mı açarsam kendisini takip edeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim.:) insta açarsan beni de takip edersin artık:D))

      Sil
  10. geçmiş olsun eren. ülkede bi meyveyi az yıkayarak yemek başlı başına hastalık nedeni. ancak kendi bahçendeki ağaç olacak ki yağmurdan sonra koparıp yiyeceksin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Burcu'cum:) kesinlikle haklısın.. keşke hepimiin sebzemizi yetiştirebileceğimiz küçük bir toprağı olabilse..:)

      Sil
  11. Geçmiş olsun Eren. Şimdi daha iyisindir umarım. Böyle bildiklerimizin yanlış olduğunu öğreten kitapları seviyorum. Bol bol alıntı yapıp unutmamak için arada okuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağ ol Şule'cim:) kesinlikle en güzel okuma şekli, çok teşekkür ederim yorumuna:)

      Sil
  12. Merhabalar kitabın Türkçe'ye çevrilmiş halini bulmak mümkün mü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu kitap Türkçe, pdf olarak var mı bilmiyorum maalesef... sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...