22 Şubat 2022 Salı

İkinci İlk İzlenimler - Sally Thorne

 


Yabancı Yayınları'ndan bu yıl çıkan 320 sayfalık kitabımızı Bilgesu Yaprak çevirmiş. Yazarımız genç bir Avustralyalı, başka romanları da var.

25 yaşındaki Ruth Midona 6 yıldır lüks bir huzurevinde yönetici yardımcılığı yapmaktadır. Ailesi ile olan kopukluğunun yarattığı boşluğu sade hayatındaki rutinleri ile doldurmaya çalışır. Mesai arkadaşı Melanie ise onun sevgiliye ihtiyacı olduğunu düşünür. Bu sırada müdürleri izne çıkınca tüm sorumluluklar Ruth'a kalır; kendisinin tam zıttı olarak görünen yakışıklı Theodore tam bu sırada hayatlarına girer. Aslında ilk izlenimler her zaman doğru olmayabilir...

Son okuduğum aşk romanlarından en hoşuma giden bu oldu, arka plandaki hikayeler ilginç ve inandırıcıydı, duygusal yönü de güçlüydü, diğer kitaplardaki gibi odak cinsellik değildi. Kitabın sonunda yer alan yazarın notunu ve ek bölümü de beğendim. Kısacası size hoş vakit geçirtecek, keyifli bir kitap, iyi okumalar dilerim...

14 yorum:

  1. Diğerlerinden güzel olmasına sevindim. Güzel bir tanıtım olmuş. :) Öbür türlü kitaplar yüzünden aşk kitaplarından soğuduk, fantastik kurguya bile bulaştırıyorlar. İyice araştırmadan almıyorum kitap artık, zaten fiyatlar arttı verdiğim paraya acırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Duygu’cum ben de artık araştırmadan almıyorum, eskiden meraktan alırdım ama fiyatlar çok arttı; çok teşekkür ederim güzel yorumuna sevgiler:)

      Sil
  2. aşk romanı sevilmez miii, ikinci ilk izlenim nasıl oluyooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tatlıydı işte:)ikinci izlenim aslında da:)) önce çok farklı olduklarını sanıyorlar sonra yanıldıklarını anlıyorlar:)

      Sil
  3. Bu kitap da uzun zamandır alınacaklar listemde bekliyor:))) Aşk güzel anlatılmışsa kitap hemen alınmalı bence:))) Sizin kitap yorumlarınızdan hep ekliyorum listeye:))) emeğinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel, tatlı bir kitap gerçekten:) güveniniz için çok teşekkür ederim ederim çok sevindim:) keyifli okumalar sevgiler:)

      Sil
  4. Yazardan Nefret Oyununu çok severek okumuştum buna da şans vermeliyim gibi görünüyor. Çok hoş bir tanıtım olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nefret Oyunu listemde, yazarı çok sevdim ben de, çok teşekkür ederim güzel yorumunuza sevgiler:)

      Sil
  5. Herkesin "sarılmaya" ihtiyacı var bence ^^
    Tatlı bir kitaba benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru:) çok teşekkür ederim yorumuna:)

      Sil
  6. ilk izlenim yanıltabiliyor ikinci izlenimlerini okumak isterim:)
    güzel okumaların olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Bahar'cım:)) Çok teşekkür ederim yorumuna, keyifli okumalar:)

      Sil
  7. Kitap kapağının ismi de ilginçmiş, anladığım kadarıyla yazar, hikayedeki kahramanın dilinden değil de kendisinin tespit ettiği izlenimlerden bahsetmiş olmalı,umarım yanılmıyorumdur çünkü kahramanın bakış açısından da olabilir.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ertuğrul Bey isim ilginç:) anlatımı ana karakter yapıyor ama bunlar yine yazarın izlenimleridir sonuçta:)) çok teşekkür ederim yorumunuza:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...