31 Mayıs 2024 Cuma

Günlük Mucizelerin Küçük Kursu - Anna Solyom

 


Destek Yayınları'ndan Eylül 2023'te çıkan 231 sayfalık kitabımızı Burcu Genç çevirmiş. Yazarımız hakkında  www.1000kitap.com sayfasından aldığımız bilgi şöyle;
Anna Sólyom, Felsefe bölümünden mezun bir yazar ve terapisttir. İspanya'da yaşıyor. Yazar olarak çalışmalarını beden ve zihin sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir terapist olarak yaptığı çalışmalarla birleştiriyor. Son romanı Neko Café, yakında İspanya, Almanya, Fransa ve İtalya'da yayınlanacak çağdaş ve evrensel bir eserdir. Karmaşık ve derin karakterlerle hassas bir çalışma. Çalışmaları Hollanda, İspanya, Macaristan veya Portekiz gibi birçok ülkede çevrildi ve yayınlandı.


Hayatın mucizelerle dolu olduğuna inanan bendeniz (bu kelime "köleniz" anlamına geliyormuş ama siz bilmiyormuş gibi yapın:)) isminde "mucize" kelimesi geçen kitaplara bayılıyorum:) Bunu da görür görmez aldım. Üstelik bir de "kurs" ibaresi vardı, günlük mucizeleri hayatımıza sokmayı öğrenecektik demek:))

Kitabımız "Küçük Şeylere Olan Aşk" başlığı altında beş bölüm olup bunlar; kahvaltı, öğlen, akşam, gece ve tatil-özel günler ritüelleri. Aslında bildiğimiz şeyler, bana çok ilginç gelmedi ama okunabilir:)


23 Mayıs 2024 Perşembe

Ankara Buluşması :)


Uzun yıllardır tanıştığımız, yorumlaştığımız, mesajlaştığımız, sık sık "ah keşke aynı şehirde olsaydık da görüşseydik" dediğimiz; Ankara'nın güzide sakinleri çok sevgili arkadaşlarım Mavi Kalemdekiler blogunun sahibesi Narda, Balkabağı Perisi ve Kitap Eylemi ile bir buluşma planladık. Daha doğrusu Eylem sağ olsun, beni eyleme geçirdi:)) Çok istediğim ama "olur mu ki?" dediğim şeyin gayet olası olduğunu gösterdi bana:)) Ben de kalktım gittim, yalnız maalesef sevgili organizatörümüzle programımızı uyduramadık, ama gördüm ki zor bir şey değilmiş, dolayısıyla en yakın zamanda Eylem'in de olduğu bir program yapabiliriz:)

Balkabağı Perisi ve Narda'cığım beni inanılmaz sıcak ve içten karşıladılar, ilk andan itibaren muhteşem bir ağırlama, misafirperverlik... Zaten yazılarından, mesajlaşmalarımızdan çok zarif, kibar, tatlı insanlar olduklarını biliyordum ama yüz yüze görüşmek bambaşkaydı; inanılmaz mutlu oldum, değerli hissettim, sevildiğimi hissettim. İyi ki sizi tanımışım canlarım:)

Ayrıca sohbet çok keyifliydi, tadına doyamadık. Gerçekten benim için harika bir gün oldu. Üstteki de sevgili Balkabağı Perisi'nin buluşma grubumuz için bulduğu resim, çok tatlı bence:))

Narda'cığım da sağ olsun buluşmamızı öyle güzel anlatmış ki, nezaketiyle beni de mahçup etmiş ama:)); 


Bir kere daha arkadaşlarıma teşekkür ederek, nice güzel buluşmalara diyorum:)

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...