29 Haziran 2020 Pazartesi

Kaderin Kodu - Ünal Güner


Ünal Güner youtube'da videolarından veya televizyondan tanıyor olabilirsiniz. Kendisi judo kökenli bir kişisel gelişim uzmanı diyebilirim. Ben ara sıra youtube'dan izliyordum kendisini, kitabı olduğunu öğrenince okumak istedim.

Kaderin Kodu 2018'de çıkmış, ben 26. baskısından okudum. Destek Yayınları'ndan çıkmış, 172 sayfa, kolay okunan bir kitap. Bu arada kapağına bayıldım. Kitap 6 bölümden oluşuyor, özellikle bilinçaltımıza bilinçsizce verdiğimiz mesajlar üzerinde durmuş, ya da benim ilgimi en çok orası çekti. Örneğin kullandığımız kelimeler, mesela ben "aynen, kesinlikle" kelimelerini çok kullanıyorum; aynı kalma isteği, aynısını yaşama ve esneklikten yoksunluk oluyor bunlar. Kullandığımız kelimelere dikkat etmeliyiz yani:) Söylediğimiz, ağzımızdan çıkan sözlerin bağlayıcılığı da ilginç...

Kitapta ayrıca elementler, sağlığımıza etkileri, bedene bakarak hayatı okumak, el, yüz ve ayaklardan sağlık durumu ile ilgili bilgi alabilmek gibi konular da var. Ben kitabı çok beğendim, sade ve öz bir kitap olmuş, konuyla ilgisi olanlara tavsiye ederim, keyifli okumalar:)

10 yorum:

  1. Ya işin acikcasi psikoji lisansı yapmamış olanlarin bu tarz kitaplar yazmasına karşıyım ben:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlatımlar daha çok enerji üzerine aslında Sevim Hanım, feng shui vs benzeri şeyler:)

      Sil
  2. aklımda olsun hoş kitapmış aynen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kolay okunan, ilginç bilgilerle dolu bir kitap Deepcim:)

      Sil
  3. Aaa bende o kelimeleri çok kullanırım:)) Yazarı da kitabı da hiç duymamışım ama doğal, konu benim hiç ilgi alanıma girmiyor:) Elinize sağlık Eren Hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de şimdiye kadar çok kullanırdım ama artık dikkat ediyorum Gül Hanım:)) evet sizin bu türü sevmediğinizi biliyorum:) sevgiler:)

      Sil
  4. Kitabı not aldım sağlıkla ilgili yayınlari severim ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...